۱۳۹۷ تیر ۸, جمعه

ميهني مي سازيم كه در آن، وسعت خورشيد به اندازه چشمان سحرخيزان است

#IStandWithMaryamRajavi
#FreeIran2018
ده مادهای ایران فردا #مریم_رجوی ایرانی آزاد وآبادخواهیم ساخت

ده مادهای ایران فردا

#IStandWithMaryamRajavi
#FreeIran2018
مریم رجوی   تنها قهرمان همه مردم ایران من جمله  زنان ودختران وجوانان مملکت برای تعقیرهست وپیام امید ورهایی وزندگی وآزادی با خودش به ارمغان می آورد با شرکت درگردهمایی بزرگ ایرانیان مشت محکمی بدهن این آخوندهای ضدبشربزنیم
#IStandWithMaryamRajavi
#FreeIran2018 
1.خانم مریم رجوی ایستادگی وسرخم نکردن درمقابل بزرگترین دیکتاتورقرن رابه همه ما آموخت ومی آموزد.وهرلظه ازخودمی پردازد تا همه آزادی خواهان همچون من وشماراه به مبارزه بااین دیکتاتوری مذهبی را به بهترین شکل فرا بگیریم سرنگونش کنیم

۱۳۹۷ تیر ۷, پنجشنبه

Iranian Resistance leader Massoud Rajavi hails protesters in Tehran & across the country

Iranian Resistance leader Massoud Rajavi
By PMOI/MEK reporter

Iran, June 27, 2018 - As protests and strikes expand across the country and Iran’s regime has increasing concerns, Iranian Resistance leader Massoud Rajavi issued a message on June 26 aired on INTV hailing the brave protesters in Tehran and other cities.
“The liberation war in Tehran has escalated. The fire has reached the capital and will never be put out,” he said.
“Overthrow and regime change have been the Iranian Resistance’s sole guidelines and policy from June 20th, 1981, to this day… We have said and repeat today that overthrowing and regime change is our duty and task, and on the shoulders of us, our people and our nation’s revolutionary vanguard… with revolting cities and teams…”
Massoud Rajavi reiterated four decades of struggling for freedom, equality and independence from 1979 to this day and said: “38 years ago the branches of the People's Mojahedin Organization of Iran (PMOI/MEK) were closed in different cities of Iran by [Iranian regime founder] Khomeini. Today, however, the PMOI/MEK’s offices have reopened everywhere under the framework of revolting teams, visible in all streets and alleys…”
#IranRegimeChange
#FreeIran2018

ارتش آزادیبخش ملی ایران- شماره ۹ -تهران بزرگترین شهر شورشی -جهان مسعود ر...


#IranRegimeChange
#FreeIran2018

۱۳۹۷ تیر ۴, دوشنبه

یک با یک برابر نیست
در آستانه‌ٔ روز جهانی کارگر
یادی از شعری کنیم که در سال‌های ۱۳۵۷ و ۵۸ زبان‌زد ادبیات و شعر مترقی آن زمان بود. چه جوانهای شورمند و مشتاق آزادی و برابری و عدالت که این شعر را زمزمه می‌کردند و چه روزنامه‌ها و مجله‌ها و نشریات گروهها که این فکرهای زیبا و نغز را تکثیر می‌نمودند.
شاعر خوبش خسرو گلسرخی است و مضمونش، پرداختن به یکی از رنج‌های بشری در قرنهای متمادیِ زندگی لای چرخ‌دنده‌های هیولای فاصله‌ٔ طبقاتی. نسل جوان آن روزها و آن ماه‌ها چه رؤیاهای زیبا و خوشایندی از نبرد با فاصله‌ٔ طبقاتی و رسیدن به مرتبت و منزلت برابری اجتماعی داشت. نبردی که از قرن‌ها مبارزات بشری آمده و به آن نسل به‌ارث رسیده بود؛ اما این نبرد و تحقق سودای اجتماعی آن، در سایه‌ٔ همای مهر آزادی میسر و ممکن بود. همان آزادی که نخستین قربانی ارتجاع انحصارطلب و اشرافیت‌زیستیِ حاکمان نگاهبان اختناق و دیکتاتوری گشت...
حالا شعر خسرو گلسرخی بار دیگر مضمون اجتماعی و طبقاتی‌اش بارها و بارها بیشتر از آن زمان که این سطور را می‌نوشت، مصداق واقعی و ملموس در میهن ما ایران یافته است. حالا ارابه‌های استثمار کارگران و زحمتکشان، بر چرخ‌های جنایت و چپاول و تجاوز و خرافه درگردشند. حالا نمودهای استثمار و بهره‌کشی به وسعت یک میهن گسترده شده است. حالا معلمان ایران‌زمین در شهر و روستا و محله و خانه‌ها فریاد می‌زنند:
«بچه‌ها در جزوه‌های خویش بنویسید:
یک با یک برابر نیست...»
س. ع. نسیم

عباس یمینی شریف

همسرایی با نغمه‌ٔ: گیرید ز کودکان نشانم

عباس یمینی شریف
اول خرداد
زادروز عباس یمینی شریف است.
نامی که میلیون‌ها کودک ایران‌زمین در وجود او زندگی کردند.
کسی که بنیانگذار شعر کودک در ایران بود.
اسمی آشنا در پای قشنگ‌ترین و لطیف‌ترین نوشته‌های نافذ و شوق‌آمیز برای کودکان. کدام نسل از نسل‌های ۹دهه‌ٔ گذشته‌ٔ ایران، پای به مدرسه گذاشت و با شعرهای عباس یمینی شریف، قشنگ‌ترین سال‌ها را توشه‌ٔکوله‌پشتی جوانی و خاطرات حسرت‌آمیز کودکی و نوجوانی نکرد؟
عباس یمینی شریف ـ کتاب
بنیانگذار اولین شماره «کیهان بچه‌ها» در سال ۱۳۳۵خورشیدی. هفته‌نامه‌یی که بعدها در سراسر ایران، مثلکندوی عسلی شده بود که کودکان با شوق پاک و معصومانه‌شان، بر سرش می‌ریختند.

عباس یمینی‌ شریف از سال ۱۳۲۱ تا ۱۳۵ تمام انرژی و شوق و توان و استعداد و زیبایی اندیشه‌هایش را در خدمت رشد و بارآوری افکار زیبا و دنیای بهتری برای کودکان ایران کرد. در سال ۱۳۵۸ با تسلط ایدئولوژی مرگ اندیش و ضدآزادی، یمینی شریف هم به دنیای بی‌کران درون پر از زیبایی خویش پناه جست؛ اما افکار و قلم و آثار روشنابخشش بسا فراتر از شب مسلط بود و هم‌چنان در ادبیات ایران، جاری و ساری ماند و لباسجاودانگی‌اش را فاخرتر نمود...

ادبیات و شعر ایران کی خالی از نشانه‌های قلم عباس یمینی شریف بود و باشد؟ بر این دور گردون و این سپهر رازآلود، نشان و قلم و اندیشه‌ٔ پاک و سرشت نیکوی این نام، پنجره‌یی همیشه گشوده به هستی‌های فراروی ایرانی و کودک ایران خواهد ماند...
عباس یمینی شریف ـ آموزش و پرورش ایرانی
عباس یمینی شریف هم یک نگاه و تعبیر و نوعی نگرش به زندگی و هستی و انسان بود. نگاه و تعبیر و نگرشی که دنیای بهتر و زیباتر را شایسته‌ٔ کرامت و منزلت و نام آدمیزاد می‌دانست. دنیایی که در وجود خویش تربیتشکرد و نشانه‌ها و میوه‌هایش را بر درختان قلمش شکوفا نمود:
ما گلهای خندانیم
من یار مهربانم
درختکاری
آواز فرشتگان
گربه‌های شیپورزن
دو کدخدا
جدال در پرتگاه توچال
بازی با الفبا
فری به آسمان می‌رود
آوای نوگلان
در میان ابرها
گل‌های گویا
آه ایران عزیز
فارسی زبان ایران
دنیای ناپدیدان (آخرین کتاب)
یمینی شریف در واپسین روزهای عمر پربارش، زندگی و عشق و شوقش را در 2بیت خلاصه کرد تا بر مرمر مزارش در شاهدان پس از خویش، نجوای مداوم جویباران باشد؛ و چه هوشیارانه، بالنده‌گی آینده‌اش را با هستی کودکان پیوند زد که وارثان و منجیان آینده‌ٔ دنیای ما هستند: «گیرید ز کودکان نشانم...».

چشمان آرام و شاد و نافذ و سیمای صمیمی‌اش، آینه‌ٔ دنیای پاک و تبلور سرشت مهربان و متمنی کودکان است.
همزمان با زادروز عباس یمینی شریف با واپسین واژه‌های امضای زندگی‌اش، همسرایی می‌کنیم:
«من نغمه‌سرای کودکانم
شادست ز مهرشان روانم

عباس یمینی شریفم
گیرید ز کودکان نشانم»...

 س. ع. نسیم

حمله نیروهای سرکوبگر به بازاریان معترض و شعار مرگ بر دیکتاتور و آتش زدن کیوسک نیروی انتظامی توسط مردم

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
امروز دو‌شنبه۴تیر، بازاریان و کسبه در نقاط مختلف تهران در اعتراض به سقوط آزاد ارز و رکود بی‌سابقه دست به اعتصاب زدند و به سمت میدان بهارستان تظاهرات کردند و در مقابل مجلس ارتجاع دست به تجمع زدند. آنها شعار می‌دادند مرگ بر دیکتاتور؛ سوریه را رها کن فکری به‌حال ما کن؛ دشمن ما همین جا است، دروغ میگن آمریکا است؛ مرگ بر گرانی؛ می‌میریم می‌میریم، ذلت نمی‌پذیریم؛ و بازاری با غیرت حمایت حمایت.
گارد ضدشورش برای پراکنده کردن بازاریان و مردمی که به آنها پیوسته بودند، در خیابان ۱۵خرداد به آنان یورش و به سوی جمعیت گاز اشک‌آور پرتاب کردند. مردم به جان آمده با سنگ و آجر به مقابله با نیروهای سرکوبگر پرداختند و کیوسک نیروی سرکوبگر انتظامی در میدان بهارستان را به آتش کشیدند. تظاهر کنندگان علیه اعضای مجلس ارتجاع شعار می‌دادند:‌بی غیرت؛ مرگ بر مفت خور گردن کلفت.
نیروهای سرکوبگر اعم از گارد ضدشورش لباس‌شخصیها و عوامل اطلاعاتی رژیم در هراس از بالا گرفتن خشم معترضان مجلس دست‌نشانده آخوندها را به محاصره در آورده‌اند.
روز گذشته مغازه‌داران بازار علاءالدین و چارسو در تقاطع خیابان حافظ و جمهوری همچنین کسبه خیابان فردوسی و چهار راه استانبول، تقاطع سعدی و جمهوری در تهران در اعتراض به افزایش قیمت دلار تا مرز ۹۰۰۰تومان مغازه‌های خود را بستند و با شعارهای اعتصاب اعتصاب؛ ما همه با هم هستیم؛ سوریه را رها کن فکری به‌حال ما بکن؛ دلار ۱۰تومانی (۱۰هزار تومان) نمی‌خواهیم نمی‌خواهیم؛ دست به تظاهرات زدند. در همین حال قیمت سکه طلا نیز از مرز دو میلیون و ۸۰۰هزار تومان گذشت.
در حالیکه با سقوط ارز قیمت کالاها و خدمات به‌طور تصاعدی افزایش یافته، باندهای مافیایی درون رژیم با خرید ارز به قیمت دولتی و فروش آن به دو برابر قیمت به‌صورت قاچاق، به سقوط آسانسوری قیمت ارز و سکه دامن می‌زنند. رسانه حکومتی انتخاب روز ۲تیر نوشت:‌ در کجای دنیا، رانت فروش ۳۸۰هزار سکه توسط ۵۰نفر افشاء می‌شود و کک دولتش گزیده نمی‌شود؟ چرا رانت‌خواران سکه‌های نجومی و حامیانش را معرفی نمی‌کنید؟ علیرضا سلیمی نماینده مجلس رژیم نیز گفت: «الان دلار ۴۲۰۰تومان را می‌دهند به یک عده خاص اینها اجناسی را وارد می‌کنند و با دلار هشت هزار تومان می‌فروشند. یک رانت ۱۱۰هزار میلیارد تومانی (۲۶میلیارد دلار) ایجاد شده است. (رسانه‌های حکومتی-۳۰خرداد).
خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران با درود به خیزش بازاریان غیرتمند، عموم اصناف، کسبه و بازاریان و جوانان دلیر در سراسر کشور را به حمایت از بازاریان معترض فراخواند و گفت: بحران ارز و رکود و گرانی حاصل سیاستهای رژیمی است که سرمایه‌های مردم ایران را در سرکوب داخلی و پروژه‌های ضد ملی اتمی و صدور تروریسم و ارتجاع و جنگ‌افروزی در منطقه به هدر داده و یا توسط سرمداران فاسدش به یغما می‌برد. در قیام سراسری دیماه گذشته مردم با شعار مرگ برخامنه‌ای- روحانی بر این حقیقت تأکید کردند که ریشه همه مشکلات اقتصادی اجتماعی در نظام منحوس ولایت فقیه موجودیت و منافع همه باندهای رژیم به این سیاستهای ضدانسانی و ضدایرانی گره خورده است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۴ تیر ۱۳۹۷(۲۵ ژوئن ۲۰۱۸)

دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نسبت به انتشارخبرکذب ؛پایان یافتن اعتراضاتشان واکنش شدیدی نشان دادند

دانشجو آنلاین ۱۳۹۷/۴/۴-دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نسبت به انتشارخبرکذب ؛پایان یافتن اعتراضاتشان واکنش شدیدی نشان دادند
درپی انتشار اخبار کذب درخصوص پایان یافتن اعتراضات دانشجویان نسبت به احکام سنگین قضایی رسانه های معلوم الحال بسیجی مانند نبض دانشجو اعلام کردند که اعتراضات دانشجویان پایان یافته است و چند تن ازدانشجویان ابراز ندامت کرده اند .
از این رو دانشجویان مبارز ومتعهد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران جواب دندان شکنی به این ارجیف فرصت طلبانه دادند :
چندی است که دانشجویان اعتراض‌های قانونی خود نسبت به برخی سیاست‌ها و طرح‌های دولت را از سر گرفته‌اند.
محور این آغاز مجدد، به‌رسمیت شناختن یک خواسته است: تمامی اقدامات دانشجویان تا کنون، در چهارچوب قانون بوده است؛ لذا دانشجو مجرم نیست و هرگونه صدور حکم قضایی برای دانشجویان محکوم است.
بدیهی است که آنان در این میان، نه تنها هیچ‌گونه نیازی به ابراز ندامت و پشیمانی ندارند، بلکه تمام فعالیت‌ها و مطالباتشان در این مسیر برحق است.
مطالباتی از قبیل: دفاع از آموزش رایگان،
حقوق برابر تمامی ادیان،
اقوام، مذاهب و …،
حق تحصیل برای همگان،
حق تشکل‌یابی،
دانشگاهی امن و به دور از برخوردهای امنیتی،
لغو سیاست‌های اجتماعی که سبب تبعیض جنسیتی می‌شود،
لغو سیاست‌های اقتصادی که سبب شکاف طبقاتی می‌شود و چیزهایی از این دست که بارها بیان شده است.
لازم به ذکر نیست که تمامی این فعالیت‌ها حاکی از روحیه‌ی دغدغه‌مند و سرشت پویای دانشجویی است و هر گونه برخورد امنیتی و جرم‌انگارانه با این‌گونه فعالیت‌ها محکوم است و کسانی باید ابراز ندامت کنند که بر طبل جرم‌انگاری هرگونه فعالیت صنفی و دانشجویی می‌کوبند.
ادامه‌ی این روند جرم‌انگاری منجر به سرکوب هر گونه فعالیت صنفی و دانشجویی می‌شود.
طی اعتراضات اخیر، برخی رسانه‌ها اقدام به نشر اخبار سوگیرانه و تحریف‌شده کرده‌اند و تصویری غیر واقعی از آن‌چه در بطن دانشگاه در جریان است، ارائه کرده‌اند.
از مضحک‌ترین این اخبار، خبر پایان یافتن اعتراضات دانشجویی نسبت به احکام قضایی بوده است، از این رو ما دانشجویان اعلام می‌داریم، انتشار هر گونه اخبار متناقض و غیرواقعی شدیداً محکوم است.
پس از بازداشت دانشجویان از زمستان گذشته، با وجود قضایی شدن پرونده‌های دانشجویان، تشکیل دادگاه‌ها و صدور احکام قضایی سنگین، متأسفانه شاهد سکوت بلند مدت اساتید و اهالی دانشگاه نسبت به تعرض به حریم دانشگاه و سرکوب دانشجویان بوده‌ایم.
اما خوشبختانه، در چند روز اخیر، به موجب فشار اعتراضات دانشجویان، اساتید این سکوت را شکستند، بر اهمیت استقلال دانشگاه و دفاع از حریم دانشجو و دانشگاه تأکید کردند و هم‌چنین وعده‌ها و قول‌هایی در جهت همکاری با دانشجویان و پیگیری پرونده‌ی ایشان دادند.
از دیگر سو، شاهد برخی کارشکنی‌ها و یا حتی بهره‌برداری‌هایی از سوی کسانی هستیم که به‌نظر می‌رسد در جهت کسب مشروعیت از دست‌رفته‌ی خود هستند.
از این رو، ضروری است عموم دانشجویان آگاهانه نسبت به چنین بهره‌برداری‌هایی حساس بوده و واکنش نشان دهند.
در پایان تأکید بر این نکته ضروری به‌نظر می‌رسد که این اعتراضات تا تحقق کامل مطالبات مطرح‌شده ادامه خواهد داشت و پایان فصل امتحانات، ابداً به‌معنای پایان پیگیری‌هایمان نیست و ما تابستان مصرانه به پیگیری‌های خود ادامه خواهیم داد و در صورت محقق نشدن مطالبات، سال تحصیلی جدید را هم‌چنان با اعتراض آغاز خواهیم نمود.

تهران - اعتصاب بازاریان با شعار توپ تانک فشفشه خامنه ای کشته شه - ۴تیر۹۷

#بازاریان

تهران - اعتصاب بازاریان - با شعار ایرانی بسه دیگه غیرتتو نشون بده ۴تیر۹۷

#بازاریان

فیلمی ازآتش زدن موتور سرکوبگران توسط مردم خشمگین در تهران ۴تیر۹۷

#بازاریان

تهران - تظاهرات در بازار تهران با شعر مرگ بر اصل ولایت فقیه -۴تیر۹۷

#بازاریان

تهران به آتش کشیدن کیوسک ماموران سرکوبگر در میدان بهارستان

#بازاریان

تظاهرات بازاریان تهران به سوی میدان بهارستان در اعتراض به گرانی دلار

#بازاریان

تهران اعتصاب سراسری بازاریان -۴تیر۹۷

#بازاریان

تهران اعتصاب سراسری بازاریان - ۴تیر۹۷

#بازاریان

تظاهرات بازاریان تهران به سوی میدان بهارستان در اعتراض به گرانی دلار

#بازاریان

تظاهرات بازاریان تهران به سوی میدان بهارستان در اعتراض به گرانی دلار -۴...

#بازاریان

پارسیان - تظاهرات بازاریان تهران به سوی میدان بهارستان در اعتراض به گرا...

#بازاریان

گزارش ویدئویی اعتمادآنلاین از آخرین وضعیت خرید و فروش سکه و ارز در بازار...

#بازاریان

اعتصاب بازار تهران - سرای ملی تعطیل کرده

#بازاریان

۱۳۹۷ خرداد ۳۰, چهارشنبه

خواب رفتن دیدم و شک با یقین کاری نکرد... پنج طوفان گریه کردم آستین کاری نکرد..🍁🍁🍁 #RaminHoseinPanahi

 

نگاهی به‌ برنامه ۱۰ماده‌‌ای مریم رجوی - لغو مجازات اعدام (ماده۳)


مریم رجوی
در ماده سوم از مواد ۱۰گانه رئیس جمهور برگزیدهٔ مقاومت برای ایران آزاد فردا، به جمله‌یی برمی‌خوریم که نمی‌توان ساده از کنار آن گذشت. یک تاریخچه پر رنج و خون و درعین‌حال آینده‌یی شکوهمند در پشت آن به چشم می‌خورد.
«ما در ایران آزادشده فردا، از لغو حکم اعدام دفاع می‌کنیم و نسبت به آن متعهدیم».
لغو مجازات اعدام در کشوری که حاکمیت آن بدون سرکوب و اعدام حتی یک روز هم نمی‌تواند سرپا باشد به راستی خرق‌عادتی بزرگ و تصمیمی شجاعانه است.

لغو مجازات اعدام ـ اعدام چیست؟

نوعی کیفر محکومان است و اشد مجازات نامیده می‌شود. این کیفر یکی از موارد پیش‌بینی شده در قانون برخی کشورهاست که در آن بر اساس حکم دادگاه عمومی، جنایی، نظامی و غیره زندگی یک انسان سلب می‌شود. اولین سند تدوین‌شده رسمی به‌جا مانده به ۱۸قرن قبل از میلاد مسیح و حکومت حمورابی شاه بابل بازمی‌گردد که در آن برای ۲۵نوع جنایت، مجازات اعدام پیش‌بینی شده است. در یونان باستان نیز از مجازات اعدام به‌طور گسترده استفاده می‌شد اگر‌چه افلاطون معتقد بود اعدام تنها باید در مواردی اعمال شود که مجرم اصلاح‌ناپذیر است.
از آن زمان تاکنون انواع روش‌های مجازات اعدام در سراسر جهان شامل مصلوب کردن، غرق کردن، ضرب‌وشتم منجر به مرگ، سنگسار، سوزاندن در آتش، چهارمیل کردن، دار زدن، تیرباران، صندلی الکتریکی و تزریق کشنده و اتاق گاز جهت مجازات مجرمان به کار می‌رود.
در ایران آخوندزده به‌طور گسترده از این مجازات استفاده می‌شود به‌نحوی که به نسبت جمعیت، رتبه یک اعدام در جهان از آن حاکمیت ولایت فقیه است.
لغو مجازات اعدام ـ جراثقالهای دار در ایران آخوندزده
لغو مجازات اعدام ـ جراثقالهای دار در ایران آخوندزده

لغو مجازات اعدام ـ استفاده گسترده حکومت آخوندی از اعدام

اعمال مجازات اعدام در رابطه با جرایم اجتماعی به موضوع بررسی‌های علمی دانشمندان در یک قرن اخیر تبدیل شد که آنها از طریق مطالعه علمی اثبات کردند که ازدیاد اعدام تأثیری بر میزان جرایم در جامعه ندارد و از قضا در بسیاری از جوامع که اعدام در آن منسوخ شده میزان خشونتهای اجتماعی نیز کاهش یافته است.
ماندگاری پدیده شوم اعدام تا این برهه از زمان مرهون استفادهٔ ابزاری آن توسط صاحبان قدرت سیاسی و دینی است. آخوندهای حاکم بر ایران به خزیدن به سریر قدرت بادآورده، به‌زودی دریافتند که می‌توانند با استفاده از اعدام در جامعه وحشت مداوم ایجاد کرده و علاوه بر آن مخالفان سیاسی خود را نیز به‌صورت فیزیکی از میان بردارند.
در تابستان سال ۱۳۶۰ محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران، خطاب به همپالگی‌هایش گفت: «ماشین اعدامها را راه‌اندازی کنید، ترور خودش پا در خواهد آورد». هدف کشتار وحشیانه مجاهدین بعد از ۳۰خرداد ۶۰ این بود که هم دهانهای مخالفان را می‌بست و هم پیام وحشت به توده‌های مردم می‌داد تا پا در راه پرمخاطره مخالفت با حکومت نگذارند. اجرای اعدامها در ملأعام و در حضور چشمان حیران و وحشت‌زده زنان و کودکان، چیزی جز وحشت‌پراکنی و قفل کردن جامعه را دنبال نمی‌‌کند.

لغو مجازات اعدام ـ اجرای اعدام در حضور کودکان در ایران
لغو مجازات اعدام ـ اجرای اعدام در حضور کودکان در ایران

در سال ۱۳۶۰ آخوند رفسنجانی که رئیس مجلس ارتجاع بود رسماً طی سخنرانی خود اعلام کرد: «۴حکم بر اعضای اینها(مجاهدین) لازم‌الاجراست: «۱ـ کشته شوند ۲ـ به‌دار آویخته شوند ۳ـ دست و پایشان قطع شود ۴ـ از جامعه جدا شوند».
قوانین جزایی حکومت آخوندی به صراحت از صلب(به صلیب کشیدن)، سنگسار، قتل با شمشیر، زیر دیوار گذاشتن، از بلندی انداختن و یا زنده در آتش سوزاندن محکومان سخن به میان می‌آورد. طبق آیین‌نامه اجرایی حکم اعدام در حکومت آخوندی، «انسان مجرم گناهکار، آلوده و پلید است؛ قبل از طلوع آفتاب باید معدوم شود تا تابش نور خورشید او را تطهیر نکند و آلوده و ناپاک از دنیا برود! در ماده ۱۸ این آیین‌نامه گفته شده، متهم بعد از به‌دار کشیده شدن تا مدت یک ساعت در بالای دار می‌ماند مگر این‌که اطمینان به مرگ وی حاصل شود سپس از دار به پایین آورده می‌شود».
به راستی این همه شقاوت، حتی در حق جسم قربانی از کدام دیدگاه ناشی می‌شود؟

تاریخچه لغو مجازات اعدام

در تاریخ مدنی بشر برای اولین بار در چین مجازات اعدام برای مدتی کوتاه کنار گذاشته شد: بین سالهای ۷۴۷ تا ۷۵۹میلادی. یکی از اولین نوشته‌ها علیه اعدام که در دست است، در سال ۱۳۹۵ در انگلیس برای عموم منتشر شده بود. قبل از قرن ۱۸ میلادی مخالفان اعدام بسیار پراکنده بودند و حرفشان چندان شنوایی نداشت. جنبش ضداعدام، در قرن ۱۸ میلادی با تاثیر از آثار منتسکیو و ولتر پا به عرصه وجود گذاشت. بر اثر تلاشهای گسترده این جنبش امروزه بیش از نیمی از کشورهای دنیا مجازات اعدام را لغو کرده و یا اجرای حکم اعدام را متوقف کرده‌اند.
در منطقه توسکانا در سال ۱۷۸۶ مجازات اعدام از میان برداشته شد. ونزوئلا، سان مارینو و کستاریکا جزو اولین کشورهایی هستند که مجازات اعدام را لغو کرده‌اند: ونزوئلا در سال ۱۸۶۳، سان مارینو در سال ۱۸۶۵ و کستاریکادر سال ۱۸۷۷.
بعد از پایان جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ موضوع لغو مجازات اعدام به‌طور جدی در سطح بین‌المللی مطرح شد. اعلامیه جهانی حقوق‌بشر که در سال ۱۹۴۸ به‌تصویب رسید، در ماده ۳ به‌طور ضمنی از لغو مجازات اعدام پشتیبانی می‌کند. در این ماده آمده است: «هر کس حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی دارد». در سال ۱۹۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه‌یی خواهان لغو مجازات اعدام شد.
در انگلیس مجازات اعدام، به‌جز در مورد «خیانت به کشور»، در سال ۱۹۷۱ لغو شد. پس از این‌که بریتانیا پیمان‌نامه اروپایی حقوق‌بشر را در سال ۱۹۹۹ امضا کرد، در سراسر بریتانیا مجازات اعدام لغو شد. آلمان غربی ـ به‌استثنای برلین غربی ـ یکی از اولین کشورهای اروپایی بود که در سال ۱۹۴۹ مجازات اعدام را لغو کرد. در برلین غربی نیز بعد از حدود ۲سال مجازات اعدام در سال ۱۹۵۱ ممنوع اعلام شد. لغو مجازات اعدام در کانادا در سال ۱۹۷۶، در فرانسه در ۱۹۸۱، در اسپانیا در ۱۹۹۵ و در آذربایجان در ۱۹۹۸ اتفاق افتاد. از سال ۲۰۰۰ تاکنون بسیاری از کشورها از جمله شیلی، صربستان، مونته‌نگرو و ترکیه به کشورهایی که در آن مجازات اعدام لغو شده، پیوسته‌اند.
در حال حاضر:
در ۱۰۳کشور(%۵۳) مجازات اعدام وجود ندارد.
در ۶کشور(%۳) مجازات اعدام به جز برای جرایم در شرایط خاص(مثل زمان جنگ) منسوخ شده‌ است.
در ۵۰کشور(%۲۶) مجازات اعدام به‌رغم وجود قانون مورد استفاده قرار نمی‌گیرد یا متوقف است.
در ۳۶کشور(%۱۸) مجازات اعدام قانونی است و انجام می‌شود.

دلایل لغو مجازات اعدام

افرادی که از ممنوعیت مجازات اعدام طرفداری می‌کنند، اعدام را عملی غیرانسانی می‌دانند. پایان دادن به زندگی یک انسان، فرقی با قتل ندارد. تنها فرقش این است که به این نوع قتل، از نظر قانونی مقبولیت بخشیده شده است. ضمن این‌که مسأله دیگری که تاکنون بارها هم اتفاق افتاده، این است که فردی بی‌گناه به اتهام یک جنایت دستگیر و سپس اعدام شده و تازه (سالها) بعد از اعدام بی‌گناهی‌اش اثبات شده است. مشکل دیگر اینجاست که با اعدام یک فرد، این امکان را از او می‌گیریم که بتواند خودش را اصلاح کند و دوباره وارد جامعه شود. در واقع عمدتاً کسانی که دست به جنایات سنگین می‌زنند، بیماری روانی دارند. آنها بیماران جوامع خشن انسانی هستند. بیمار باید تحت کنترل و درمان قرار بگیرد، نه این‌که اعدام شود. مجازات اعدام خود نوعی خشونت است که تعداد بیماران جامعه را افزایش می‌دهد. خود کسانی که اعدام را اجرا می‌کنند، بیمار هستند، که اگر نبودند هیچ‌گاه نمی‌توانستند انسانی را به‌راحتی بکشند و بدتر این‌که شغلشان آنان را بیمارتر هم می‌کند. مجازات اعدام نه تنها باعث امنیت بیشتر در جامعه نمی‌شود بلکه به خشونت دامن می‌زند.

لغو مجازات اعدام ـ دیکتاتوری آخوندی رکورددار اعدام در جهان

در حالی که طی ۲قرن اخیر کشورهای جهان به سمت لغو مجازات اعدام حرکت کرده‌اند، در ایران تحت حاکمیت آخوندها آمار اعدامهای مجرمان عادی نیز پیوسته افزایش یافته است. آخرین آمارها ایران را به‌لحاظ تعداد اعدامها در رتبه دومین کشور جهان قرار می‌دهد، البته به نسبت جمعیت در رتبه یک قرار دارد.
علی خامنه‌ای طی سخنانی در رادیوی حکومتی به تاریخ ۱۵آذر ۶۷ به دفاع از قتل‌عام زندانیان سیاسی پرداخت و گفت: «...و اما اعدام‌ها، اعدامهای جمعی در ایران... ما در جمهوری اسلامی مجازات اعدام را داریم... این آدمی که از داخل زندان با حرکات مجاهدین که حمله مسلحانه کردند به داخل مرزهای جمهوری اسلامی ارتباط دارد، او را به‌نظر شما باید برایش نقل و نبات ببرند، خوب ما محکوم به اعدامش می‌کنیم».
در حاکمیت این رژیم فقط شمار اعدام‌شدگان سیاسی به ۱۲۰هزار نفر می‌رسد. کشتن «حق حیات» فقط به درون مرزهای ایران و با اتباع ایران محدود نمی‌شود. صدور مرگ و ترور بخشی جدایی‌ناپذیر از اندیشه و عمل آخوندها بوده و هست.

لغو مجازات اعدام در برنامهٔ ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی

رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت خانم مریم رجوی در آذر ۸۳ طی سخنانی در پاریس به‌مناسبت روز جهانی حقوق‌بشر اعلام داشت: «...رنج‌ها ادامه دارند و ما امروز، به کارنامه حکومتی می‌نگریم که در تمامی ۵۷سالی که از تصویب اعلامیهٔ جهانی حقوق‌بشر می‌گذرد، هیچ حکومتی در جهان به اندازه آن، این اعلامیه را نقض نکرده است. در اعلامیهٔ جهانی حقوق‌بشر «حق حیات» اساسی‌ترین حقوق انسانی است. اما مردم ایران اسیر رژیمی هستند که رکورددار بی‌گفتگوی اعدام انسانهاست. این سند ـ دستخط خمینی ـ فرمان مکتوب خمینی برای قتل‌عام زندانیان سیاسی مجاهد است. این یک فرمان نابودی جمعی است، که به موجب آن ۳۰هزار زندانی بی‌دفاع در سال ۱۳۶۷ قتل‌عام شدند».
ایران آزاد فردا، یک ایران عاری از چوبه‌های نفرت‌انگیز دار و تیرک‌های خون‌آلود تیرباران خواهد بود و مرگ برای همیشه در آن دامن برخواهد چید. در ایران آزاد فردا هیچ انسانی طعم مرگ را نخواهد چشید. لایحه ضدبشری قصاص، قوانین قرون‌وسطایی جزا، تخت‌های شکنجه، دستگاههای قطع دست و پا و نیز صلیب و سنگسار تماماً برچیده خواهند شد.
ایران آزاد فردا، ایران بدون اعدام.

کنسرت داریوش - خونه

# همبستگی_ملی #سپاه_عامل_سیل #خامنه‌ای_عامل_ویرانی